Politika kolačića


Izjava o privatnosti

Ova internet stranica, kao i velika većina ostalih, koristi platforme za skupljanje podataka kako bi pružili bolje korisničko iskustvo poput prilagodbe sadržaja, ali i u svrhu marketinških aktivnosti.

Korištenjem, posjećivanjem i pregledavanjem ovih internetskih stranica prihvaćate i suglasni ste sa našim praksama opisanim u nastavku.
Svi podaci koje prikupimo spremljeni su na sigurno mjesto, dostupni su samo dijelu zaposlenika kojima su neophodni za obavljanje poslovnih aktivnosti i ne prodaju se trećim stranama.

Podaci koje prikupimo preko platformi poput Google Analytics ili Google AdWords su anonimizirani što znači da ne uparujemo osobne podatke sa ostalim parametrima (npr. vaše ime i prezime sa ostalim podacima koji se odnose na korištenje naših usluga). U slučaju da su postavke vaše konfiguracije postavljene na način da odbijate prikupljanje nekih podataka – podaci neće biti prikupljeni i spremljeni (npr. blokiranje cookie-a). U slučaju da ste odabrali takvu opciju, ne jamčimo optimalno korisničko iskustvo.
Zadržavamo pravo pratiti vašu interakciju s nama i prikupljati podatke koji se odnose na vas i vaše korištenje naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vašu online aktivnost, korespondenciju, uređaje i podatke o softveru (npr. operativni sustav ili Internet preglednik).

Podaci koje prikupljamo su:

  • Ime i prezime, email adresa i/ili broj telefona – podatke možemo koristiti samo u slučaju da ih navedete sami (npr. putem kontakt forme ili e-mailom)
  • Kolačići / cookies / pixels – automatski prikupljamo općenite podatke poput vremena provedenog na stranicama, lokacija korisnika, vrstu uređaja. Kolačiće i pixele prikupljamo putem Google Analytics, Google AdWords i/ili Facebook platforme.

Podatke koje prikupimo koristimo za:

  • Interno generiranje izvještaja – korisničko iskustvo nam je važno i iz istog razloga konstantno želimo unaprjeđivati naše usluge
  • Za prilagodbu sadržaja – traženje informacije o lokaciji ili postavki konfiguracije kako bi prilagodili jezik sučelja i/ili dostupni sadržaj
  • Marketinške aktivnosti – prikupljene podatke koristimo u svrhu oglašavanja putem platformi /kanala oglašavanja poput newslettera, Google AdWords, Google AdWords remarketinga, Facebook i Facebook remarketinga.

U slučaju da želite da se vaši podaci izuzmu sa Google ili Facebook oglašivačke mreže, molimo vas posjetite vlastite korisničke profile na navedenim platformama i izmijenite svoje postavke koje se odnose na oglašavanje, oglašivačke aktivnosti i dijeljenje vlastitih podataka.


U slučaju da imate nekih pitanja ili želite da se vaši podaci izuzmu iz naših baza (u slučaju kada je to moguće) molimo kontaktirajte nas putem e-maila: info@silkycolor.com.hr

Kontakt

Studio Marcela d.o.o.

Ilica 49, 10 000 Zagreb

Tel: +385 (92)182 6736

email: info@studiomarcela.hr

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja