.01 PROFESSIONAL COLOR CARE


Neograničene mogućnosti za bojanje i moderne nijanse u stanju su zadovoljiti svaki zahtjev, od najozbiljnijih i tradicionalnih do najinovativnijih i trendy. Beskonačne nijanse boja oživljavaju svaku fantaziju.

SILKY COLOR 100ml

Silky boja 100ml

The Silky Professional Color Care boje omogućuju promjenu prirodne boje kose nanošenjem najnovijih pigmenata boje unutar strukture kose. Njegova specifična formulacija kombinira čiste boje i mješavinu vrlo odabranih kozmetičkih supstanci s hranjivim, omekšavajućim i anti-statičkim svojstvima koja hrane oštećenu kosu, dajući joj čvrstoću i sjaj.

OXIGEN 10/20/30/40 VOL

Hidrogen 1000ml

Razvijač boje ima kremastu strukturu koja omogućuje optimalno povezivanje na kosu, a time sigurno i stabilno prenošenje boje sa svim svojim nijansama. Obogaćen je Limnanthes Alba-inim uljem. Štiti kožu i kosu, obnavlja i popravlja strukturnu kutikulu kose, čini ju svijetlom i elastičnom, čime se osigurava učinkovito kozmetičko djelovanje.

DECO CREAM

Krema za izbjeljivanje 250g

Apsolutno inovativna formula s visokim kozmetičkim učinkom, osigurava besprijekorne tehničke rezultate zahvaljujući svojim novim kremastim oblikom protiv žutog pigmenta. Preporučuje se za cjelovito i djelomično izbjeljivanje, a posvjetljuje do 7 tonova. Zahvaljujući svojoj raznolikoj upotrebi, može se koristiti s bilo kojim priborom i tehnikama za izbjeljivanje: folija, termalni papir, slobodni stil. Također se može koristiti na koži (30 vol. maximalno)

BLEACHING POWDER WHITE

Bijeli puder za izbjeljivanje 500g

Univerzalna formula izbjeljivača pogodna je za bilo koju profesionalnu tehniku izbjeljivanja. Pomiješan sa Silky hidrogenom, stvara mekanu i ravnomjernu kremu koja se ne napuhuje ili lijepi, jednostavan je za korištenje te specificiran za izbjeljivanje, pramenove i uklanjanje boje.

BLEACHING POWDER BLUE

Plavi puder za izbjeljivanje 500g

Poboljšava izbjeljivanje s djelovanjem protiv žutila, omogućuje brzo i intenzivno posvjetljivanje do 7 tonova. Prisutnost visokih performansi plavih mikro pigmenata jamči izvrsno djelovanje protiv žutila i ublažuje ružnu žutu nijansu koja je karakteristična za izbijeljene kose.

REW COLOR

Tekućina za skidanje kozmetičke boje 100ml x 2

Sustav za potpuno ili djelomično korigiranje kozmetičke boje, smanjuje djelovanje. U dvije faze. Rezultat: uklanja sve vrste kozmetičkih boja. Plus: ostavlja netaknutim prirodni pigment kose. Jednostavan za korištenje, omogućuje maksimalnu kontrolu tijekom uporabe.

PROTECTIVE OIL

Ulje za zaštitu kože od bojanja 150ml

Štiti tjeme, sprječava problem osjetljivosti tjemena. Sprječava nastanak mrlja od boja za kosu na koži. Aktivni sastojci: panthenol, glicerin.

COLOR CLEAN

Tekućina za skidanje boje s kože 100ml

Učinkovito uklanja bilo koji ostatak boje s kože bez iritiranja kože. Plus: djeluje ublažavajuće i štiti kožu.

ANTI-YELLOW SHAMPOO

Silver šampon 200ml

Nježan šampon sa specifičnim kiselkastim ph-om neutralizira žute tonove na svijetlo blond, izbjeljenoj i sijedoj kosi te naglašuje srebrni ton na sijedoj kosi. Za blistaviju, sjajniju kosu i postojanu boju. Aktivni sastojak: vitamin E.

Kontakt

Studio Marcela d.o.o.

Ilica 49, 10 000 Zagreb

Tel: +385 (92)182 6736

email: info@studiomarcela.hr

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja