ZERO


Od zero-a… za beskrajan izgled: cjelokupna linija stajlinga za volumen, oblikovanje, modeliranje, strukturu i razbarušenu kosu, stvara najmoderniji izgled brzo i jednostavno.

PERFECT SMOOTH

Krema za ravnanje kose 200ml

Krema za postizanje glatke i ravne kose. Uklanja kovrče i štiti kosu od topline sušila i vlage.

IRON MOUSSE

Pjena za kosu 300ml

Pjena koja daje kosi volumen i čvrstoću, ostavljajući je mekom i blistavom. Idealno za svaku vrstu kose.

VOLUMIZING NO GAS

Volumizing hair spray 300ml

Sprej za kosu koji daje dugotrajan volumen, oblik i sjaj kosi. Ostavlja kosu mekanu na dodir dajući joj blistavost te dugotrajnu postojanost. Ne ostavlja tragove. Lako se uklanja četkom za kosu prilikom raščešljavanja.

CULT HAIRSPRAY

Lak za kosu 500ml

Lak za kosu koji pruža čvrstoću, visoki sjaj te ekstremnu kontrolu. Daje prirodan izgled, hrani kosu dajući joj volumen i savršenu kontrolu.

MEGA HOLD +

Čvrsti lak za kosu 500ml

Lak za kosu koji pruža ekstremnu čvrstoću, visoki sjaj te kontrolu. Daje prirodan izgled, hrani kosu dajući joj volumen i savršenu kontrolu.

EXTREME HOLD

Gel za kosu 200ml

Iznimno jak gel, oblikuje i daje sjaj frizuri. Pruža ekstremnu čvrstoću za kreativno stiliziranje kose. Gel ne ostavlja tragove te potiče prirodan sjaj kose. Savršeno za jak efekt. Stavlja se na suhu ili vlažnu kosu. Služi za stvaranje više ili manje strukturirano fiksiranje.

WEB

Paukova mreža 100ml

Modulirajuća pasta sa pauk efektom. Idealna za stvaranja razbarušenog i strukturnog izgleda. Odlično za učvršćivanje frizure i čvrstoću.

HI GLOSS WAX

Sjajni vosak za kosu 100ml

Stvara razbarušen izgled, uglađena struktura i mokar efekt.

CRYSTAL SERUM

Tekući kristali 125ml

Za posebno lijep i zavodljiv sjaj. Idealan za dodavanje blistavog, svilenkastog sjaja kose. Pomaže u sprečavanju ispucanih vrhova.

GLAZE SHAPE

Sjaj za kosu 250ml

Bez čvrstoće, zaglađujući i zaštitni sprej. Ostavlja kosu svilenkasto meku, vrlo sjajnu. Idealan za modeliranje svečanih frizura.

PEARL SMOOTHIE

Sjajni gel za kosu 100ml

Biserni gel s baršunastom teksturom za blistavu kosu i blještavi sjaj. Jednostavan za oblikovanje, daje elastičnu čvrstoću kosi. Primijeniti malu količinu na vršak prsta i oblikovati mokru ili suhu kosu.

GLOSSY GLUE

Sjajni akrilni gel 150ml

Neizmjerno jak akril gel s mogućnostima za oblikovanjem i podizanjem volumena kako god želimo. Primijeniti malu količinu na vršak prsa i koristiti na mokroj ili suhoj kosi.

OPAQUE STYLER

Matirajuća pasta 100ml

Mat pasta pomaže u jačanju, teksturiranju i dobivanju punoće kose. Pruža čvrstoću, elastičnost i volumen. Inovativni proizvod idealan za kreiranje razbarušenog izgleda kose prstima.

Kontakt

Studio Marcela d.o.o.

Ilica 49, 10 000 Zagreb

Tel: +385 (92)182 6736

email: info@studiomarcela.hr

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja