OPTIMAGE


Neizbježna prolaznost vremena, različiti vremenski uvjeti i agresivni tretmani mogu staviti pritisak na ljepotu kose: obnavljanje sjaja i mladolikosti umornoj i oštećenoj kosi moguće je sa OPTIMAGE HCX SYSTEME.
BTX systeme je u velikoj mjeri inovativan sistem koji duboko restrukturira, ojačava, posvjetljuje i njeguje kosu, čineći ju punom života, neovisno o godinama:
Hijaluronska kiselina –hidratizira i hrani kosu kolagenom- čineći ju elastičnom
11 aminokiselina – stimulira obnovu stanica kose

RENOUVELE

Restrukturirajuči šampon 250ml/1000ml

Baršunasta emulzija koja dubinski njeguje i restrukturira kosu, nježno ju čisteći. Isključivo HCX Systeme daje vitalnost i sjaj kosi zahvaljujući hyaluronic kiselini, kolagenu i aminokiselinama, izuzetnim i djelotvornim aktivnim sastojcima.

PREPARATEUR ANTIAGE

Revitalizirajuči serum 150ml

Intenzivna formula koja restrukturira i hidratizira kosu, pripremajući ju za sljedeći tretman. Isključiv HCX Systeme, bogat hyaluronic kiselinama, kolagenom i aminokiselinama, poboljšava elastičnost kose te djeluje protiv starenja kose.

RENAISSANCE MASQUE

Regenerativna maska 250ml/500ml

Mekana tekstura koja hidratizira i njeguje kosu, čineći ju življom, mekšom i elastičnijom. Visoka koncentracija hyaluronic kiseline, kolagena i aminokiselina HCX Systeme prodire duboko i daje punoću i sjaj oštećenoj kosi.

ANTIAGE ESSENTIEL

Obnavljajuća tekućina 15ml ampule x 10

Posvjetljujuća i hidratizirajuća tekućina, koja djeluje duboko i učvršćuje strukturu kose, čineći ju elastičnijom i otpornijom. Isključivo HCX Systeme, na osnovi hyaluronic kiseline, kolagena i aminokiselina, poboljšava efekt maske koja hidratizira kosu.

Kontakt

Studio Marcela d.o.o.

Ilica 49, 10 000 Zagreb

Tel: +385 (92)182 6736

email: info@studiomarcela.hr

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja